Facebook INTERNATIONAL TRAPPIST ASSOCIATION
TilburgTilburg
Login: Pass:

Diensten | Boekhandel | Tilburg

Tilburg (NL) - boekhandel Abdij Koningshoeven

Ongeveer de helft van de beschikbare oppervlakte wordt in de Kloosterwinkel ingenomen door de verkoop van (uitsluitend) religieuze boeken.
Naast de meest bekende titels op het terrein van bijbel, geloof, bezinning, gebed, spiritualiteit en monastica vinden de bezoekers er tevens een selectie van de meest recente uitgaven op dat vlak van enkele gerenommeerde uitgevers uit de Lage Landen: Altiora-Averbode, Davidsfonds-Leuven, Callenbach-Kampen, Carmelitana-Gent, Colomba-Oegsgeest, Dabar-Heeswijk, KBS-Den Bosch, Kok-Kampen, Lannoo-Tielt, Skandalon-Vught, Ten Have-Baarn.
Ook vindt men er specifieke religieuze uitgaven voor kinderen en jonge mensen.

Boeken die tot bovengenoemde sector behoren doch niet aanwezig zijn in de winkel kunnen altijd besteld worden.

Info:

De winkel en de boekhandel zijn eigendom van de abdij en wordt bemand door monniken en vrijwilligers. Zij volgen de landelijke regelgeving en staan geboekt als een officieel erkende handelszaak.

De winkel en de boekhandel zijn geopend:

  • van 1 april tot 30 september: van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.30 u. tot 17.00 u. Gesloten op zondag, maandag en op hoogfeesten.
  • vanaf 1 oktober tot 31 maart: van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 u. tot 17.00 u. . Op zaterdag van 11u30u tot 17.00u. Gesloten op zondag, maandag en hoogfeesten.

Een ruim parkeerterrein staat zowel voor de bezoekers van het Proeflokaal als van de kloosterwinkel en de boekhandel ter beschikking. Beide punten liggen op enkele passen van elkaar verwijderd.

Alle artikelen kunnen via telefoon, fax of e-mail besteld worden.

Kloosterwinkel Abdij Koningshoeven
Eindhovenseweg 3
NL – 5056 RP Berkel-Enschot
Tel.: 00 31 (0)13-540 85 08
Fax:  00 31 (0)13-544 36 78
e-mail: kloosterwinkel@koningshoeven.nl