Facebook INTERNATIONAL TRAPPIST ASSOCIATION
Login: Pass:

Producten | Trappistenbieren | Spencer (USA)

  Spencer (USA) 

Voor meer informatie over Spencer Trappistenbier, zie: http://spencerbrewery.com


Spencer Trappist Ale
is een robuust Trappistenbier, geïnspireerd op de traditionele tafelbieren die door en voor monniken worden gebrouwd. De kleur en smaak doen denken aan een zonsopgang: kruidige accenten, een fruitige toets, een perfecte afdronk en een licht-bittere hop-smaak. 6,5% Alc.
  Spencer Trappist
Holiday Ale

is een bier voor de feestdagen, geïnspireerd door de Belgische Kersttraditie. Dit geurige bier heeft de kleur van mahonie en is licht gekruid: een perfect gebalanceerd bier. 9% Alc.
 

Spencer Imperial Stout
Deze robuuste, geroosterde, mout-georiënteerde Amerikaanse Trappist opent een nieuw spoor in de Engels-Russische Traditie van Imperial Stout-bieren. Een bier met rijkelijk bruisend schuim en een smaaksensatie met vleugjes koffie, chocolade en karamel: een gulle melange van diep-fruitige smaken. Intens en robuust.
8,7 % Alc.

 

Spencer Trappist IPA
Spencer IPA is geïnspireerd door de creativiteit van het Amerikaanse brouw-vakmanschap. Een tintelend, helder, goudgeel bier, met een royaal hopgehalte en een briljante bitterheid.
7,2 % Alc.

 

Spencer Feierabendbier
Een licht, strokleurig bier met een romige schuimkraag. De uitstekende Duitse hop zorgt voor een kruidige toets, bloemige nuances en de klassieke, licht-bittere afdronk. Tintelend, helder en fris – ideaal na een werkdag. 4,7 % Alc.

 

 

Deze klassieke Trappist Quadrupel is pittig, fruitig, roodbruin van kleur en heeft een vaste schuimkraag. Zijn volle smaak gaat over in een warme afdronk. ABV 10.2%