Facebook INTERNATIONAL TRAPPIST ASSOCIATION
Login: Pass:

Producten | Trappistenbieren | Spencer (USA)

  Spencer (USA) 

Voor meer informatie over Spencer Trappistenbier, zie: http://spencerbrewery.com. Gebrouwen met de “Spencer Trappist Gist”.


Spencer Trappist Ale
is een robuust Trappistenbier, geïnspireerd op de traditionele tafelbieren die door en voor monniken worden gebrouwd. De kleur en smaak doen denken aan een zonsopgang: kruidige accenten, een fruitige toets, een perfecte afdronk en een licht-bittere hop-smaak. 6,5% Alc.
  Spencer Trappist
Holiday Ale

is een bier voor de feestdagen, geïnspireerd door de Belgische Kersttraditie. Dit geurige bier heeft de kleur van mahonie en is licht gekruid: een perfect gebalanceerd bier. 9% Alc.
 

Spencer Imperial Stout
Deze robuuste, geroosterde, mout-georiënteerde Amerikaanse Trappist opent een nieuw spoor in de Engels-Russische Traditie van Imperial Stout-bieren. Een bier met rijkelijk bruisend schuim en een smaaksensatie met vleugjes koffie, chocolade en karamel: een gulle melange van diep-fruitige smaken. Intens en robuust.
8,7 % Alc.

 

Spencer Trappist IPA
Spencer IPA is geïnspireerd door de creativiteit van het Amerikaanse brouw-vakmanschap. Een tintelend, helder, goudgeel bier, met een royaal hopgehalte en een briljante bitterheid.
7,2 % Alc.

 

Spencer Feierabendbier
Een licht, strokleurig bier met een romige schuimkraag. De uitstekende Duitse hop zorgt voor een kruidige toets, bloemige nuances en de klassieke, licht-bittere afdronk. Tintelend, helder en fris – ideaal na een werkdag. 4,7 % Alc.

 

 

Deze klassieke Trappist Quadrupel is pittig, fruitig, roodbruin van kleur en heeft een vaste schuimkraag. Zijn volle smaak gaat over in een warme afdronk. ABV 10.2%