Facebook INTERNATIONAL TRAPPIST ASSOCIATION
TrappistenbierenTrappistenbierenTrappistenbieren
Login: Pass:

Producten | Trappistenbieren | Trappistenbieren

  Westmalle

De trappistenbieren van Westmalle worden volgens een lange traditie met enkel natuurlijke ingrediënten gebrouwen: water, gerstemout, echte hopbellen, suiker en zelfgekweekte 'Westmalle Trappist Gist'. Deze levende bieren hergisten nog in de fles en kennen daarom een constante smaakevolutie. Geen twee glazen zijn identiek. De smaak hangt vooral af van de ouderdom, de manier van bewaren, het uitschenken en de serveertemperatuur.

Beide bieren worden voor speciale gelegenheden in geschenkdozen aangeboden en zijn te verkrijgen bij de gespecialiseerde bierhandel. 

 Dubbel  van Westmalle

is een donker, roodbruin trappistenbier met nagisting in de fles. De crèmekleurige schuimkraag geurt naar speciale mout en laat een mooi kantwerk achter in het glas. De smaak is rijk en complex, kruidig en fruitig, met een frisbittere finale. Het is een evenwichtig kwaliteitsbier met een zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.

De Dubbel bevat 7% alcohol en is verkrijgbaar in 33 en 75 cl. flessen. Daarnaast kunt u dit bier in een beperkt aantal geselecteerde horecazaken van het vat drinken. 

 Tripel  van Westmalle

is een helder, goudgeel trappistenbier dat gedurende drie weken nagist in de fles. Het is een complex bier met een fruitige geur en een mooie, genuanceerde hopneus. Het is zacht en romig in de mond, met een bittere toets, gedragen door het fruitaroma. Een uitzonderlijk bier, met veel finesse en elegantie. En met een heerlijk lange afdronk.

De Tripel bevat 9,5 alcohol en is verkrijgbaar in 33 en 75 cl. flessen.