Het laatste nieuws over TrappistĀ®-producten, de Internationale Vereniging Trappist of de aangesloten abdijen vindt u hier.
Het laatste nieuws over TrappistĀ®-producten, de Internationale Vereniging Trappist of de aangesloten abdijen vindt u hier.
Klaarland zet vol in op lokale samenwerking
Tre Fontane: nieuw bier: Tertia
50 jaar na de verhuis van de abdij van Onze Lieve Vrouw van Soleilmont
Boa Vista (Brazilië) ontvangt op 7/3/2023 het ATP logo!
Klaarland krijgt het ATP label voor haar confituren!
De Achelse Kluis
Nieuwe kaas bij Mont des Cats : de "Bourle"
Klaarland op de weg van de duurzaamheid
Koningshoeven, wijn, Nillis en awards...
Chimay kazen : Le Gourmet, Le Gourmand, Le Cendré de Scourmont, ...
Klaarland: verbondenheid door een webshop?
"Westmalle extra" voortaan op ruimere schaal verdeeld
Chimay : "la verte", de nieuwe "150"
Brecht: Trappistinnen pakken uit met hoogkwalitatief badlinnen
Trappist Rochefort: Tripel Extra
Nieuwe verzorgingslijn in Brecht
Nieuw parcours voor toeristen in Orval!
Mount St. Bernard: Tynt Meadow brood van Fr. Joseph
Verloren Maandag in Westmalle
Abdij O.L.V. van Nazareth Brecht stelt nieuwe TRAPP-lijn voor
Trappiste Rochefort 8 in 75 cl fles opnieuw in de kijker!
Priorij Klaarland: nieuwe productieruimtes
Brouwerij Chimay: zonnepanelen
Brouwerij Westmalle hergebruikt een derde van het water
Artisanale confituur van Priorij Klaarland
Orval: project Biomethanisatie gekoppeld aan het waterzuiveringsstation
Trappistenbier Zundert 10 krijgt het ATP label
Tynt Meadow, het eerste Trappistenbier in de geschiedenis van Engeland, verkrijgt het ATP-label
Trappist®, een beschermde naam
Nieuw Trappistbier van de Abdij Mount Saint Bernard (UK)
Grande Réserve Barrique 2022
Westmalle krijgt een gloednieuw glas
MONT DES CATS Nieuw boek: Twee eeuwen aanwezigheid van Trappisten op de Catsberg (Mont des Cats)